Zoeken naar massage dokkum

Welkom op de website van Massagepraktijk Dokkum Massagepraktijk Dokkum.
Welkom op de website van Massagepraktijk Dokkum. Massagepraktijk Dokkum is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie bij pijn en bewegingsklachten. De praktijk is gevestigd in Noordoost Friesland, in Dokkum, het stadse centrum van de gemeente Dongeradeel. Massagetherapeut Ulbe Keegstra is het gezicht van de praktijk.
wasserenthärter.de
Voorstellen.
Maar naast deze behandeling, kun je ook bij mij terecht voor gewone" Sportmassage, of voor een heerlijke ontspannendingsmassage zoals Breuss of Hotstone massage. deze massages komen niet voor vergoeding in aanmerking. Lees hier meer over de verschillende behandelingen! Tel06-43546081: Koningstraat 29, 9101 LP Dokkum.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
Masseur in Dokkum massage-info.nl.
Massagepraktijk Dongeradeel Dokkum. In de omgeving binnen 15 km. Massagepraktijk voor ontspanningsmassage, sportmassage en massagetherapie. In de omgeving binnen 20 km. Thongbun Thaise Massage. Welkom bij Thongbun Thaise Massage in Leeuwarden. Thongbun Thaise Massage is een kleinschalige massagepraktijk, gevestigd in een woonhuis in Leeuwarden in de wijk.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/wasmachine/
Shiatsu Massagepraktijk Sjoukje Soepboer, Dokkum en Leeuwarden, Friesland.
Mijn naam is Sjoukje Soepboer en sinds 1 januari 2009 heb ik een eigen praktijk in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik ben een gecertificeerd Shiatsu en Massage therapeut in Dokkum en Leeuwarden Friesland. Ik richt mij op pijnvrij maken en/of ontspanning.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
Shiatsu Masseur in Dokkum: Primasseur Wybe Kuipers.
Wanneer ik klachten heb, bespreek ik dit met Wybe en gaat hij vakkundig en behoedzaam met de blessure om. Massage bij Primasseur: Professioneel, prettige ontspannen sfeer, fijne ruimte. Kom zeker weer! Aanrader voor Dokkum eo! Op aanraden van een vriendin naar Primasseur gegaan.
Massagepraktijk Dokkum.
Ook in preventieve zin is massage gunstig en zinvol in het voorkomen van terugkeer van klachten. Massagepraktijk Dokkum is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen en de behandelingen worden meestal/gedeeltelijk vergoed in de Aanvullende Verzekering. Massagepraktijk Dokkum werkt met Shiatsu, Massagetherapie, Triggerpointtherapie, Sportmassage, Stoelmassage, Dorn methode, Manuele Lymfedrainage, Bindweefselmassage.
Massagepraktijk Dongerdeel.
Dit is een professionele massagepraktijk die zich bevind in het hartje van Dokkum. Als Manueel Praktizijn een exclusief geregistreerd beroepstitel ben ik gediplomeerd in; Shiatsu Ryoho, Segmentale Massage Therapie, Klassieke Massage en Voetreflexologie. Tevens ben ik een gediplomeerd Stoel Shiatsu Therapeut.
HOME Baransu.
Guido de Graaf uit Dokkum.: Gisteren een heerlijke massage gehad van Leendertperiod; De pijnlijke punten lparwaarvan; een aantal van tevoren nog onbekend warenrpar; zijn goed aangepakt en mijn spieren voelen weer een stuk losserperiod; Zeker een aanraderexcl.; Nely Hoekstra uit Dokkum.:
Ontspanningsmassage in Dokkum massage-info.nl.
Massagepraktijk Dongeradeel Dokkum. In de omgeving binnen 15 km. Massagepraktijk voor ontspanningsmassage, sportmassage en massagetherapie. In de omgeving binnen 20 km. Rebalancing is een behandelmethode waarbij het lichaam aangeraakt wordt en bewogen. Het is te vergelijken met massage maar het gaat dieper.

Contacteer ons