Meer resultaten voor acupunctuur in friesland

acupunctuur friesland
John Terwal Acupuncturist Joure Friesland.
Acupuncturist Joure Friesland. Mijn niet aflatende belangstelling voor geneeskunde heeft ertoe geleid dat ik ervoor heb gekozen om acupuncturist te worden. Wat de Traditionele Chinese Geneeskunde T.C.G. betreft is mijn visie dat deze goed in samenspraak met de Westerse Geneeskunde kan gaan. In het Westen neemt de T.C.G. plaats in als complementaire of aanvullende geneeskunde. De eerste beginselen van acupunctuur zijn 2000 jaar geleden vastgelegd en tot op heden heeft dit een enorme ontwikkeling doorgemaakt.
wasdroger
acupunctuur praktijk IJlst Friesland.
Sinds 1982 ben ik als gediplomeerd kinderverpleegkundige werkzaam geweest in diverse Ziekenhuizen in Noord-Holland en tot voor kort als Kinderverpleegkundige in Friesland. Momenteel richt ik mij niet alleen op de behandeling van volwassenen maar ook op het behandelen van kinderen met Acupunctuur.
python
Cosmetische acupunctuur Provincie Friesland De Telefoongids.
Acupunctuurpraktijk Zusanli is gespecialiseerd in het behandelen van pijn en het behandelen van vrouwenproblematiek. Beoordeel dit bedrijf 06-11183935 Toon nummer. Acupunctuur in Provincie Friesland wordt gemiddeld beoordeeld met een 20 door 2 beoordelingen. In de omgeving. Acupunctuur in Leeuwarden. Acupunctuur in Stiens.
banner maken
menu boven.
horeca crowdfunding
Acupunctuur Leeuwarden Acupunctuur Friesland acupunctuur Harlingen.
Mijn praktijk Acupunctuur Franeker is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden, namelijk in het nieuwe gezondheidscentrum De Hertog, Hertog van Saxenlaan 36 Franeker, 2e etage. Ik ben afgestudeerd aan de academie voor Chinese Geneeswijzen de Qing-Bai en heb een vervolgstudie klassieke acupunctuur gevolgd.
skelter
Acupunctuur Freugde in Sneek Friesland.
Acupunctuur Freugde in Sneek Friesland. Welkom bij Freugde Acupunctuur en Voeding in Sneek. Mijn naam is Tietsia Binnema. Na een opleiding acupunctuur van 35, jaar aan de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing Bai ben ik in 2010 afgestudeerd als acupuncturist.
AcupunctuurPraktijk Janet de Graaf.
Bio-resonantie Asyra Pro. Wat kan acupunctuur voor u doen? acupunctuur is het juiste antwoord. Kom tot leven. Kom tot acupunctuur. Nagenoeg alle verzekeraars vergoeden gehele of gedeeltelijke behandelingen. In uw polisvoorwaarden van uw zorgverzekering kunt u dit nalezen. De Friesland heeft acupunctuurbehandelingen in haar.
Acupunctuur, chinese geneeswijzen Friesland.
Wanneer de naald is ingebracht geeft dat meestal geen pijnlijk gevoel, echter in sommige gevallen kan het een enigszins tintelend gevoel geven. Meer informatie over acupunctuur via www.zhong.nl. Aanmelden voor bewerken. design, CMS Rupz. Jetty Kootstra Hoofdstraat 34a Beetsterzwaag, Friesland tel: 06-12785265.

Contacteer ons